tisdag 9 november 2010

Hugo är på dagis till 14, men sen resten av veckan kommer han får vara ledig för det går magsjuka och det vill vi inte ha. Gissa om han kommer ställas i duschen när han kommer hem =)
Målaren kom igår och började med hallen på övervåningen, men så plötsligt kom det en snubbe till och frågade hur långt ut i trappan dem skulle gå. Lite förvånad stå jag där och säger: Ta ni inte trappan också? Nej den ingår inte i hallen. Så killen ringer till HFAB o fråga hur mycket pengar vi ha i fonden, för isånfall hade dem tagit trappan också. Men vi hade så klart inte så mycket pengar i fonden =(
Ringer Per o är lite smått irriterad på detta, men så har man ju en man som ha jobbat på HFAB. Så han ringer upp bonusfonden och fråga om man inte kunde göra en deal och det kunde vi. Så istället för avdrag på hyran för vattenskadan i köket och renoveringen på toan, så får vi trappan  målad o tapetserad istället =)))

I kväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta kvällsmat, persiljejärpar o mos =) Hugo kommer bli glad, för så som han tjatade efter farfar igår =) Han bli i och för sig alltid glad när vi ska dit.


                                                    Hallen på övervåningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar